Nieuwste Reviews

Witjes Verzendhuis - Pakket verdwenen

0

Review:
Bestelling geplaatst en betaald.pakket is spoorloos..witjes trekt gewoon zijn handen er vanaf..Ik kan fluiten naar maar geld.schandalig!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Superslechte service

A Doeven beveelt Witjes Verzendhuis NIET aan bij vrienden/bekenden

TIM's Online Dierenspeciaalzaak - Retourzending is doolhof

0

Review:
Ik heb heb al eerder een ingewikkeld retourproces meegemaakt hiermee en hierover geklaagd. Het is nu nog onmogelijker. Dit grenst aan oplichting, serieus!

Sterke punten:
Bestelde producten worden ontvangen

Zwakke punten:
Retour sturen is onmogelijk. De informatie op de website hierover klopt niet. Vreselijk, links die niet werken, pagina’s die niet bestaan. Nooit meer!

Len beveelt TIM's Online Dierenspeciaalzaak NIET aan bij vrienden/bekenden

De Boer Drachten - teleurstellende ervaring

0

Review:
Bij de Boer in Drachten een Stihl heggenschaar besteld. Incl batterijen een bestelling van ruim 760 euro. Op de site staat de heggenschaar als beschikbaar maar na betaling krijg ik het bericht dat deze niet leverbaar is. En daarna blijft de Boer stil. Dagelijks gebeld en dan beloven ze het uit te zoeken en terug te bellen. Dat doen ze echter niet. Op mijn verzoek te bevestigen dat de bestelling is geannuleerd hoor ik ook niets meer. Geen bevestiging maar ook mijn geld niet terug. Al met al kom ik tot de conclusie dat dit bedrijf niet ter goeder trouw is.

Zwakke punten:
Slechte (hele slechte) klantenservice

Walter Ves beveelt De Boer Drachten NIET aan bij vrienden/bekenden

TIM's Online Dierenspeciaalzaak - hondenkoekjes

0

Review:
Wij hebben 30-01 honden koekjes bestelde en er werd gezegd dat het binnen 2 weken geleverd zou worden we zijn nu 19 februari en nog steeds niets gekregen ik heb . gemaild en kreeg een mail terug het zou 8 maart worden.
Vandaag gebeld en ik stond in de wacht eerst 1 minuut na deze minuut werd het 2 minuten daarna 3 minuten, 4 minuten en als laatste 5 minuten ik heb toen de hoorn neergelegd . Ik heb nog nooit in mijn hele leven dit gehad totaal geen service van Tims. Ik bestel hier nooit meer wat en zal hun zeker niet aanbevelen aan anderen zo is hij zeker niet de goedkoopste leverancier.

Sterke punten:
Geen ik ga liever naar een ander.

Zwakke punten:
Alles

JJA Beers beveelt TIM's Online Dierenspeciaalzaak NIET aan bij vrienden/bekenden

Pets Gifts - Slechte service

0

Review:
wacht al lang op bestelling.Krijg geen antwoord op emails.telefonisch maken ze met je een afspraak om vervolgens die niet na te komen.

A.Willemsen beveelt Pets Gifts NIET aan bij vrienden/bekenden

HomeoVet - Verkeerd product ontvangen, 0 service

0

Review:
Ik heb een verkeerd product ontvangen en dit niet binnen 48 uur gemeld (paard werd onverwachts ingeslapen). Eerst kreeg ik reactie dat het niet kon dat ik een verkeerd product had ontvangen. Toen ik daar tegenin ging met een foto waarop heel duidelijk te zien was dat het toch echt het verkeerde product was kwam de melding dat ik het dan binnen 48 uur had moeten melden en dat ik pech heb. Totaal geen klantvriendelijke service.

Zwakke punten:
Service
Juiste product opsturen

Kik beveelt HomeoVet NIET aan bij vrienden/bekenden

Avonturia Vogelkelder - Amateuristisch

0

Review:
Ik heb dit hier een simpel emailtje met een simpele vraag naartoe gestuurd over een van de produkten uit het assortiment. Na 5 dagen wachten op antwoord ook maar hetzelfde mailtje naar de webshop info gestuurd om vervolgens na 9 dagen ook geen antwoord te krijgen. Toen maar gebeld. Erg vriendelijk zijn ze hier in ieder geval niet en ik kreeg het verwijt dat ik in mijn mailtje niet refereer naar een naam of afdeling. Ik wist niet dat wij bekenden waren?? Op de website staat gewoon [email protected] toch? Na een paar keer doorverbonden te zijn naar de juiste afdeling kreeg ik te horen dat ik mijn mailtje maar naar hun afdeling moet sturen t.a.v. (?). Waarom zo moeilijk mensen? Ik bel toch al met de juiste afdeling?
Ik denk wanneer je als bedrijf graag dingen aan de man wilt brengen dit de meest ontmoedigende manier is voor een klant. Dit nodigt mij nou niet echt uit hier iets te kopen uiteraard, maar wel om een slechte review te schrijven. Iets waar ik anders nooit de moeite voor zou nemen.

Sterke punten:
geen sterke punten kunnen waarnemen

Zwakke punten:
Op alle gangen van zaken om als potenciele klant antwoord te krijgen op een simpele vraag per email wordt gefaald.

Peter beveelt Avonturia Vogelkelder NIET aan bij vrienden/bekenden

TIM's Online Dierenspeciaalzaak - super service

1

Review:
Goede en betrouwbare webwinkel, met uitstekende service

Sterke punten:
Goede service, snelle levering, leuke prijzen

Zwakke punten:
geen

Betty Voor beveelt TIM's Online Dierenspeciaalzaak aan bij vrienden/bekenden

Avonturia Vogelkelder - Zieke doorgefokte dieren die snel doodgaan

0

Review:
4 muisjes gekocht en direct weer teruggebracht omdat ze onder de schurftmijt zaten. De verkoper gaf het toe en zei ‘ had dat meteen gezegd!’ Terwijl zij het zelf hekemaal niet gezien hadden. Ik kreeg mijn geld terug en ze zouden de muizen behandelen. 3 weken later kwam ik terug en zag deze zelfde groep muizen nog te koop staan, waarvan de helft al verkocht(!) en tot mijn grote schrik zag ik dat ze nog steeds mijt hadden. De verkoper ontkende het eerst maar zei wel dat ik ze beter niet kocht. Toen ik haar er op wees dat ze deze muizen wel gewoon aan anderen verkopen moest ze opeens weer heel snel aan het werk. Eerder daar 5 kleurmuisjes gekocht waarvan er 3 binnen enkele weken overal snelgroeiende tumoren ontwikkelden. Andere fokkers geven aan dat dit een zeer slechte lijn betreft en een erfelijk probleem is. De verkoper zegt doodleuk: kom ze maar omruilen en weigert dierenartskosten te vergoeden. Omdat ik hecht aan mijn dieren ben ik ze niet gaan omruilen en bovendien zijn er inmiddels al 2 overleden en een derde gaat bijna dood. Na meerdere verzoeken zegt avonturia de contacten te hebben verbroken met deze fokker en de muizen met mijt uit de verkoop gehaald te hebben, maar de vorige keer zeiden ze dit ook en bleek niets van waar.
Ik heb inmiddels melding gemaakt over deze misstanden bij de instanties die hier over gaan. Ik heb ook enkele decoratie stukken gekocht voor in terrarium en een huisje zat onder de houtworm en schorstunnels onder de vogelpoep!

Zwakke punten:
Verkopen zieke, doorgefokte, met mijt besmette dieren die snel dood gaan en vervolgens nemen ze hier geen enkele verantwoording voor.
Verkoper beloofd keer op keer vanalles maar komt geen afspakem na en je moet er zelf achteraan zitten!
Artikelen die je koopt zitten onder de poep.

Selena beveelt Avonturia Vogelkelder NIET aan bij vrienden/bekenden

Avonturia Vogelkelder - Super!

0

Review:
Wat een geweldig groot assortiment en een zeer behulpzame en geduldige klantendienst. Geen vraag is te veel en zeer snel antwoord.

Sterke punten:
Enorm assortiment en behulpzame klantendienst

Zwakke punten:
Geen

Stephanie beveelt Avonturia Vogelkelder aan bij vrienden/bekenden