• Eens en nooit meer de dierenarts van de diebo. Ze zijn dier onvriendelijk. Als je niet met dieren om kan gaan moet je geen dierenarts worden.

    Sterke punten
    Die hebben ze niet

    Zwakke punten
    De dierenartsen

    Door I op 7 november 2019 Reageer

  • Besteld en betaald, maar niks ontvangen. Bedrijf is niet bereikbaar, er wordt niet op mails of berichten gereageerd. Je kunt fluiten naar je centen en naar hetgeen je besteld hebt.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Leveren. Reageren op de klant.

    Door Carolina op 29 oktober 2019 Reageer

  • Bestelling geplaatst en betaald.pakket is spoorloos..witjes trekt gewoon zijn handen er vanaf..Ik kan fluiten naar maar geld.schandalig!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Superslechte service

    Door A Doeven op 3 augustus 2019 Reageer

  • Ik heb heb al eerder een ingewikkeld retourproces meegemaakt hiermee en hierover geklaagd. Het is nu nog onmogelijker. Dit grenst aan oplichting, serieus!

    Sterke punten
    Bestelde producten worden ontvangen

    Zwakke punten
    Retour sturen is onmogelijk. De informatie op de website hierover klopt niet. Vreselijk, links die niet werken, paginas die niet bestaan. Nooit meer!

    Door Len op 1 augustus 2019 Reageer

  • Bij de Boer in Drachten een Stihl heggenschaar besteld. Incl batterijen een bestelling van ruim 760 euro. Op de site staat de heggenschaar als beschikbaar maar na betaling krijg ik het bericht dat deze niet leverbaar is. En daarna blijft de Boer stil. Dagelijks gebeld en dan beloven ze het uit te zoeken en terug te bellen. Dat doen ze echter niet. Op mijn verzoek te bevestigen dat de bestelling is geannuleerd hoor ik ook niets meer. Geen bevestiging maar ook mijn geld niet terug. Al met al kom ik tot de conclusie dat dit bedrijf niet ter goeder trouw is.

    Zwakke punten
    Slechte (hele slechte) klantenservice

    Door Walter Veste op 13 juni 2019 Reageer

  • Wij hebben 30-01 honden koekjes bestelde en er werd gezegd dat het binnen 2 weken geleverd zou worden we zijn nu 19 februari en nog steeds niets gekregen ik heb . gemaild en kreeg een mail terug het zou 8 maart worden.
    Vandaag gebeld en ik stond in de wacht eerst 1 minuut na deze minuut werd het 2 minuten daarna 3 minuten, 4 minuten en als laatste 5 minuten ik heb toen de hoorn neergelegd . Ik heb nog nooit in mijn hele leven dit gehad totaal geen service van Tims. Ik bestel hier nooit meer wat en zal hun zeker niet aanbevelen aan anderen zo is hij zeker niet de goedkoopste leverancier.

    Sterke punten
    Geen ik ga liever naar een ander.

    Zwakke punten
    Alles

    Door JJA Beers op 19 februari 2019 Reageer

  • wacht al lang op bestelling.Krijg geen antwoord op emails.telefonisch maken ze met je een afspraak om vervolgens die niet na te komen.

    Door A.Willemsen op 23 januari 2019 Reageer

  • Ik heb een verkeerd product ontvangen en dit niet binnen 48 uur gemeld (paard werd onverwachts ingeslapen). Eerst kreeg ik reactie dat het niet kon dat ik een verkeerd product had ontvangen. Toen ik daar tegenin ging met een foto waarop heel duidelijk te zien was dat het toch echt het verkeerde product was kwam de melding dat ik het dan binnen 48 uur had moeten melden en dat ik pech heb. Totaal geen klantvriendelijke service.

    Zwakke punten
    Service
    Juiste product opsturen

    Door Kik op 27 november 2018 Reageer

  • Ik heb dit hier een simpel emailtje met een simpele vraag naartoe gestuurd over een van de produkten uit het assortiment. Na 5 dagen wachten op antwoord ook maar hetzelfde mailtje naar de webshop info gestuurd om vervolgens na 9 dagen ook geen antwoord te krijgen. Toen maar gebeld. Erg vriendelijk zijn ze hier in ieder geval niet en ik kreeg het verwijt dat ik in mijn mailtje niet refereer naar een naam of afdeling. Ik wist niet dat wij bekenden waren?? Op de website staat gewoon [email protected] toch? Na een paar keer doorverbonden te zijn naar de juiste afdeling kreeg ik te horen dat ik mijn mailtje maar naar hun afdeling moet sturen t.a.v. (?). Waarom zo moeilijk mensen? Ik bel toch al met de juiste afdeling?
    Ik denk wanneer je als bedrijf graag dingen aan de man wilt brengen dit de meest ontmoedigende manier is voor een klant. Dit nodigt mij nou niet echt uit hier iets te kopen uiteraard, maar wel om een slechte review te schrijven. Iets waar ik anders nooit de moeite voor zou nemen.

    Sterke punten
    geen sterke punten kunnen waarnemen

    Zwakke punten
    Op alle gangen van zaken om als potenciele klant antwoord te krijgen op een simpele vraag per email wordt gefaald.

    Door Peter op 18 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede en betrouwbare webwinkel, met uitstekende service

    Sterke punten
    Goede service, snelle levering, leuke prijzen

    Zwakke punten
    geen

    Door Betty Voortm op 26 september 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 4 muisjes gekocht en direct weer teruggebracht omdat ze onder de schurftmijt zaten. De verkoper gaf het toe en zei ‘ had dat meteen gezegd!’ Terwijl zij het zelf hekemaal niet gezien hadden. Ik kreeg mijn geld terug en ze zouden de muizen behandelen. 3 weken later kwam ik terug en zag deze zelfde groep muizen nog te koop staan, waarvan de helft al verkocht(!) en tot mijn grote schrik zag ik dat ze nog steeds mijt hadden. De verkoper ontkende het eerst maar zei wel dat ik ze beter niet kocht. Toen ik haar er op wees dat ze deze muizen wel gewoon aan anderen verkopen moest ze opeens weer heel snel aan het werk. Eerder daar 5 kleurmuisjes gekocht waarvan er 3 binnen enkele weken overal snelgroeiende tumoren ontwikkelden. Andere fokkers geven aan dat dit een zeer slechte lijn betreft en een erfelijk probleem is. De verkoper zegt doodleuk: kom ze maar omruilen en weigert dierenartskosten te vergoeden. Omdat ik hecht aan mijn dieren ben ik ze niet gaan omruilen en bovendien zijn er inmiddels al 2 overleden en een derde gaat bijna dood. Na meerdere verzoeken zegt avonturia de contacten te hebben verbroken met deze fokker en de muizen met mijt uit de verkoop gehaald te hebben, maar de vorige keer zeiden ze dit ook en bleek niets van waar.
    Ik heb inmiddels melding gemaakt over deze misstanden bij de instanties die hier over gaan. Ik heb ook enkele decoratie stukken gekocht voor in terrarium en een huisje zat onder de houtworm en schorstunnels onder de vogelpoep!

    Zwakke punten
    Verkopen zieke, doorgefokte, met mijt besmette dieren die snel dood gaan en vervolgens nemen ze hier geen enkele verantwoording voor.
    Verkoper beloofd keer op keer vanalles maar komt geen afspakem na en je moet er zelf achteraan zitten!
    Artikelen die je koopt zitten onder de poep.

    Door Selena op 26 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wat een geweldig groot assortiment en een zeer behulpzame en geduldige klantendienst. Geen vraag is te veel en zeer snel antwoord.

    Sterke punten
    Enorm assortiment en behulpzame klantendienst

    Zwakke punten
    Geen

    Door Stephanie op 22 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een schitterende afdeling met zoet- en zoutwateraquaria weet de Diebo te combineren met onpersoonlijke onvriendelijke consumentenbehandeling.

    De laatste tien bezoekjes nagenoeg iedere keer dezelfde ervaring.

    Mijn tip aan consumenten: kijk even bij de Hornbach ertegenover (overigens alleen zoet water).

    Sterke punten
    Mooie winkel met werkelijk een prachtige visafdeling.

    Zwakke punten
    Onvriendelijk personeel op die prachtige afdeling. De sfeer is niet goed.

    Door Rick op 14 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een bestelling geplaatst maar nog steeds niets ontvangen!
    Telefonisch niet te bereiken. Voicemail inspreken heeft geen zin er wordt niet teruggebeld.
    Mail gestuurd dan krijg je een mail terug met een datum wanneer het geleverd zal worden. Helaas ook dit is niet waar!!

    Door Lia op 6 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op afstand de beste dierenwinkel van Nederland! Super en persoonlijke service, denken mee, werken oplossingsgericht en zijn nog in staat iemand positief te verbazen zonder aanziens des persoon. Als klant pas een paar bestellingen geplaatsts en hebben zich kosten nog moeite bespaart mij tevreden te stellen na een fout die deels aan eigen onoplettendheid te wijten was! Chapeau!

    Sterke punten
    Persoonlijk service en oplossingsgericht ongeacht waar de fout ligt!

    Zwakke punten
    Geen

    Door Lutgens op 12 april 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 3 jaar geleden een konijn gekocht. Na een week werd bij controle geconstateerd dat de tanden scheef groeien. Na 11 maanden, na 2 maal de voortanden te hebben bijgeslepen, de voortanden laten trekken. Een jaar later had het beestje heel veel last van plakpoep en pareltranen. Onze dierenarts vertelde dat dit het gevolg was van 'doorfokkeritus'. De kiezen moesten onder narcose bijgeslepen worden, de traanbuis doorgespoeld en er waren medicijnen nodig voor wormpjes, ontsmetting etc. Het beestje is momenteel schoon en levendig. Hij eet weer goed en lijkt veel gelukkiger. Helaas is dit tijdelijk en zal het beestje over een half jaar weer onder een zware narcose gaan om de tanden te slijpen.

    Ik stel de vogelkelder aansprakelijk voor de financiele schade maar zij gaan hier niet in mee. Enkele uitspraken van de medewerker:

    Ik weet dat we dieren verkopen met een erfelijke afwijking.
    Ik weet niet waar we dat dier vandaan hebben.
    Onze dierenarts heeft haar werkt niet goed gedaan.

    Ik ga de vordering in handen geven van een jurist.

    Zwakke punten
    Neemt geen verantwoordelijkheid voor verkochte zieke dieren.
    Verkoopt dieren met een erfelijke afwijking.
    De afkomst van de dieren is de verkoper niet bekend.

    Door Caranza op 25 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze verkopen je zieke en te jonge ratten en proppen ze in te kleine kooitjes.
    Dit is al een aantal jaren zo.
    In de zomer is het te warm in de winkel en dan heb je ook vliegen bij de kooitjes. Volgens mij geven ze niet om hun klanten en al helemaal niet om dierenwelzijn.

    Sterke punten
    Geen

    Door grote smurf op 13 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

VergelijkDierenwinkels.nl

Op vergelijkdierenwinkels.nl lees je reviews over alle dierenwinkels van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!